Courtyard construction

Aliens have landed . . .  well, not quite. But things are taking shape at the base of the sundial. Artist Shaun Tan has designed a ‘look’ for the courtyard space and the trusty duo pictured here are following his instructions.

A lot more colour is going to be added into the space so keep watching and we’ll keep you posted as things develop.

 IMG_1692IMG_1695IMG_16962013-09-16 11.00.102013-09-16 11.17.012013-09-16 12.41.222013-09-16 12.23.36

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s